Τροίας 18, Ασπροβάλτα 570 21

Ποιοι είμαστε

Καλωσόρισες στην Ασπροβάλτα! Ποιοι Είμαστε!

Σχετικά με εμάς

Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε έναν συγκρότημα πολυτέλειας και άνεσης, όπου κάθε επισκέπτης θα αισθάνεται όμοια με την ζεστασιά του σπιτιού του.

Περηφανευόμαστε για τις υπηρεσίες μας, τα εξαιρετικά μας καταλύματα, αφού προσομοιάζουν ποιοι είμαστε και την αξέχαστη εμπειρία που μοιραζόμαστε με τους επισκέπτες μας.

Τα στούντιο και τα διαμερίσματά μας προσφέρουν μια αρμονική σύνθεση, κομψότητας, φιλοξενίας και σύγχρονης αισθητικής.

Για εμάς, η αφοσίωση στον πελάτη αποτελεί προτεραιότητα. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε άψογη εξυπηρέτηση και να εξασφαλίζουμε ότι κάθε πτυχή της διαμονής σας υπερβαίνει τις προσδοκίες σας.

Μάνατζερ

Τάνια Τράκα

Μάνατζερ

Manager

Ρόζα Τράκα

Μάνατζερ

+ 0
ΔΩΜΑΤΙΑ

Σχετικά με την τοποθεσίας μας! Καλοκαιρινά Vibes!

Ανακαλύψτε την Ουσία στην Ασπροβάλτα

1

Βραβευμένη Παραλία

Η βραβευμένη παραλία της Ασπροβάλτας με το καθηλωτικό τίτλο Μπλε Σημαίας, αποτελεί μία από τις κορυφαίες παραλίες στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η παραλία της Ασπροβάλτας προσφέρει απρόσκοπτη ομορφιά με χρυσές αμμουδιές, καθαρά νερά και ήρεμη ατμόσφαιρα. Είναι ένας ειδυλλιακός προορισμός απόδρασης. Βυθιστείτε στη δροσερή θάλασσα και απολαύστε τον μεσογειακό ήλιο για μια αξέχαστη εμπειρία δίπλα στη θάλασσα.

2

Νυχτερινή Ζωή

Ζήστε τη ζωντανή νυχτερινή ζωή της Ασπροβάλτας με μια πληθώρα επιλογών ψυχαγωγίας, από καταστήματα με ζωντανή μουσική, μπαρ υψηλής αισθητικής έως κλαμπ που προσελκύουν επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Οι μαγευτικοί ρυθμοί της ελληνικής μουσικής, συνοδευόμενοι από τους μελωδικούς ήχους του μπουζουκιού και τους παραδοσιακούς χορούς, συμπεριλαμβανομένου του εμβληματικού Συρτάκι, οι οποίοι δημιουργούν μια αξέχαστη νύχτα για πολιτιστικό πανηγύρι στην Ασπροβάλτα.

3

Εκκλησία Αγίου Γεωργίου

Το 1928 οι πρόσφυγες κάτοικοι με την οικονομική βοήθεια των συμπατριωτών τους της Αμερικής, το πλίνθινο σχολείο και κτίζουν την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου από πέτρα, ο οποίος αποτελεί πολιούχου μας. Η εκκλησία σε ρυθμό βυζαντινό, με ξυλόγλυπτο τέμπλο, στασίδια και επιτάφιο, τοιχογραφίες από αγιορείτες μοναχούς, κοσμείται με τα ιερά κειμήλια που έχουν φέρει μαζί τους. Η μνήμη του Αγίου Γεωργίου εξακολουθεί να αποτελεί για τους κατοίκους μεγάλη ημέρα και την γιορτάζουν με πολλές εκδηλώσεις σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμα της παλιάς τους πατρίδας.

4

Ελληνική Φιλοξενία

Ζήστε τη ζεστή αγκαλιά της ελληνικής φιλοξενίας στην Ασπροβάλτα. Από φιλικά χαμόγελα μέχρι γνήσια ζεστασιά, οι ντόπιοι σας υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες. Εμβαθύνετε τον πλούτο τους πολιτισμού σας, απολαύστε παραδοσιακές νοστιμιές και δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις, νιώθοντας την γνήσια ζεστασιά και φιλοξενία που αγκαλιάζει την Ελλάδα.