Τροίας 18, Ασπροβάλτα 570 21

Επικοινωνία

Επικοινώνησε μαζί μας

Κατανοούμε τη σημασία της εύκολης επικοινωνίας, δίνουμε έμφαση στην εξυπηρέτηση των πελατών μας. Γι' αυτό το λόγο οι μάνατζερ μας είναι εδώ όλο το 24ωρο, έτοιμοι να σας βοηθήσουν όποτε χρειαστεί. Είτε πρόκειται για αργή άφιξη ή οποιεσδήποτε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της παραμονής σας, το φιλικό προσωπικό μας είναι εδώ για να εξασφαλίσει την άνεσή και την ικανοποίησή σας. Απολαύστε την αίσθηση της φιλοξενίας γνωρίζοντας ότι οι πόρτες μας είναι πάντοτε ανοιχτές για να σας καλωσορίσουν με ένα θερμό χαμόγελο και εξατομικευμένη βοήθεια.

Διαδικτυακές Κρατήσεις

Ο προγραμματισμός των ονειρεμένων σας διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο εύκολος. Το φιλικό προς τον χρήστη σύστημα κρατήσεων μας σας επιτρέπει να κάνετε κράτηση για τη διαμονή σας χωρίς καθυστερήσεις, οποιαδήποτε στιγμή και από οπουδήποτε. Είτε είστε στον υπολογιστή σας, στο tablet ή στο smartphone, μπορείτε να εξασφαλίσετε τη διαμονή σας με λίγα μόνο κλικ. Εκμεταλλευτείτε την απρόσκοπτη διαδικασία της ηλεκτρονικής κράτησης και εξασφαλίστε την τέλεια απόδρασή σας με ευκολία. Ζήστε την ευκολία της σύγχρονης τεχνολογίας και ξεκινήστε ένα αξέχαστο ταξίδι μαζί μας.

Στείλε Μας

Επικοινωνία

Ενοχλήστε μας για ότι σας απασχολεί! Η αφοσιωμένη ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε ερώτηση ή ειδικό αίτημα έχετε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. Εκτιμούμε τα σχόλιά σας και ανυπομονούμε να σας παρέχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και αφήστε μας να βοηθήσουμε να κάνουμε τη διαμονή σας εξαιρετική.